Andre sider

Personalepolitik

Den grundlæggende tanke i Cortex er, at vi også på arbejdet skal have et godt liv. Et godt liv er defineret ved at være i harmoni med sine omgivelser. At være i harmoni med sine omgivelser i vores branche, kræver at man er dygtig nok, ordholdende og ansvarlig i forhold til tid, økonomi og kvalitet.

Grundlaget for alle ansættelser i Cortex er derfor gode menneskelige egenskaber tilsat en pæn portion håndelag og flittighed, resten læres af andre der tidligere selv har lært. Hastigheden i uddannelsen styres naturligt ved at man aldrig overmatches, men altid højst får ansvaret for opgaver i overensstemmelse med ens faglige niveau pt. ”Learning by doing” er en sjov og udviklende måde at lære på, ofte vender indlæringen også den anden vej og ender op med at alle bliver dygtigere.

Vi tror på, at hvis omgangstonen er naturlig og respektfuld, og de indbyrdes forhold bygger på tillid og fortrolighed, vil det ofte være let at grine sammen. Jo oftere man griner -desto bedre liv.   

Medarbejdere

 • Holger Schultz
  Holger Schultz - Salg og Administration
  Salg og Administration+45 2969 4850Holger Schultz startede selvstændig i Cortex som facader i 1986 og fungerer i dag som direktør med primære arbejdsområder indenfor tilbudsgivning, rådgivning, administration, kontrakt forhandlinger og byggesagsstyring. Holger Schultz er økonomiuddannet men selvlært i byggebranchen med facaderensning som speciale. Holger fungerer endvidere som sælger og rådgiver i datterselskabet Cortex Membran.
 • Jesper Sørensen
  Jesper Sørensen - Produktion og rekruttering
  Produktion og rekruttering+45 2969 4851Jesper Sørensen startede i Cortex som facaderenser som 18-årig i 1990 og blev medejer I 2000. Jesper varetager i dag produktionsstyring og -planlægning, håndtering af anlæg og maskiner, oplæring af nye folk, prøve afrensninger og kvalitetskontrol samt daglig planlægning. Jesper Sørensen har beskæftiget sig med facadeafrensning i 25 år og ved hvad han roder med ned til mindste detalje.
 • Flemming Nielsen
  Flemming Nielsen - Salg og produktion
  Salg og produktion+45 2969 4852Flemming Nielsen startede i Cortex i 1998 og blev medejer I 2000. Flemmings primære ansvarsområder er administration, økonomi, ansvar og kvalitet og sagsstyring. Flemming Nielsen har været beskæftiget i byggebranchen siden 1988 som teknisk assistent og senere som byggeleder hos H. Hoffmann & Sønner og Enemærke & Petersen. Flemming styrer endvidere alle skæresager i vores datterselskab Cortex Membran
 • Jan Hansen
  Jan Hansen - Salg og markedsføring
  Salg og markedsføring+45 2969 4854Jan Hansen er, med sine 36 år i branchen, den mest erfarne facaderenser i kongeriget. Jan startede i Jysk rengøring, hvor han opbyggede en separat afdeling for facaderensning, fortsatte I Omø Værkstederne som han transformerede fra industrirensning til også at udføre facaderensning. Jan har de sidste par år fungeret som beregner i Cortex Facaderens, med tilbudsgivning og rådgivning som hovedsansvarsområder. Jan ved udover afrensning en masse om overfladebehandling og imprægnering.
 • Henry Taylor
  Henry Taylor - Formand
  Formand+45 2969 4875Henry Taylor startede som facaderenser i Cortex i 2000. Henry beskæftiger sig hovedsagligt med de finerer og meget skånsomme rensemetoder som vandspray og jos/silk afrensning. Henry påtog sig hurtigt formandsstatus og har i dag ansvaret for den daglige drift af skånsomme facaderensninger og fuge udfræsning.
 • Tina Nielsen
  Tina Nielsen - Bogholder
  Bogholder+45 2969 4897Tina Nielsen startede i Cortex i 2003. Tina er uddannet bogholder og har stor erfaring for branchen og økonomien. Tina styrer med hård hånd løn såvel som debitor og kreditor bogholderi.
 • Henning Clausen
  Henning Clausen - Udlejning og vedligehold af materiel
  Udlejning og vedligehold af materiel+45 2969 4890Henning Clausen har haft ansvaret for Cortex maskinpark, indkøb og tekniske udvikling siden 2002. Henning har erhvervet en enorm erfaring i vand og trykluft gennem 35 år virke i indland og udland. Henning er endvidere medejer og daglig leder af firmaet All-Tech som reparerer og vedligeholder facaderensnings udstyr for Cortex Facaderens og afrensningsbranchen.